Hilltop Estate Project: Family Room – Studio McGee

Hilltop Estate Project: Family Room – Studio McGee

The Hilltop Estate Project is a stunning family room renovation by the renowned interior design firm, Studio McGee. Located in the hills of Southern California, the project was designed to create a cozy and inviting space for the family to gather and relax.

The family room features a modern and airy design, with a neutral color palette and natural materials. The walls are painted in a light gray, and the floors are covered in a warm wood. The furniture is a mix of modern and traditional pieces, with a focus on comfort and functionality. The room is filled with natural light, and the large windows provide stunning views of the surrounding hills.

The centerpiece of the room is the custom-built fireplace, which is made of stone and wood. The fireplace is flanked by two comfortable sofas, and the room is filled with cozy pillows and throws. The room also features a large flat-screen television, perfect for movie nights.

The family room is the perfect place to relax and unwind after a long day. The room is filled with natural light, and the views of the hills provide a calming atmosphere. The furniture is comfortable and inviting, and the fireplace provides a cozy atmosphere.

Studio McGee did an amazing job of creating a warm and inviting family room. The room is filled with natural light, and the views of the hills provide a calming atmosphere. The furniture is comfortable and inviting, and the fireplace provides a cozy atmosphere. The room is perfect for family gatherings and movie nights.